Skip to the content

DIN TRYGHED

I dag er der mange bilhandlere i bilmarkedet - men ikke mange kan tilbyde samme tryghed, sikkerhed og professionalisme, som du automatisk får hos LØVBORG.

Prisen betyder naturligvis noget - men pris og kvalitet følges nøje ad hos os! Vi går ikke efter at købe markedets billigste modeller, men derimod de bedste og mest optimalt udstyrede, hvor bilens tidligere ejerforhold, service og skades/servicehistorik er i højsæde - hvad foretrækker du?

Bilerne køber vi udelukkende i Tyskland, hvor vi nøje håndplukker hver enkelt bil. Her findes den højeste kvalitet i Europa! Selvom vi kunne indkøbe bilerne billigere især i Øst- og Sydeuropa, så tillader vores høje kvalitetskrav ikke bil indkøb fra disse lande. Vi køber de fleste af vores biler hos tyske autoriserede mærkeforhandlere, som vi har kendt og handlet med i mange år.

 

Premiumbil

Løvborg PREMIUMBIL

En Løvborg PREMIUMBIL er en særlig, håndplukket, eksklusiv nyere bil, som vi har hentet hjem fra kendte samarbejdspartnere i udlandet, og netop en bilmodel, som vi skønner værdig til at bære  det røde kvalitetsstempel: Løvborg PREMIUMBIL.

En Løvborg PREMIUMBIL har altid en 6 mdr. 100% garanti på drivlinien, motor, gearkasse og trækaksler! Dette gælder også selvom du flexleaser en af vores PREMIUMBILER. Pas på her! Vores erfaring siger, at rigtig mange kunder ikke får nogen garanti, når de flexleaser deres bil - det gør du altid med en Løvborg PREMIUMBIL.

Ønsker du ekstra tryghed, så kan garantien fra købet også forlænges i helt op til 36 måneder, der kan sikre dig mod udgifter ved uforudsete reparationsomkostninger.

Det får du:

  1. En unik og håndplukket, eksklusiv bil inkl. det helt rigtige udstyr
  2. 6 mdr. 100% garanti på drivlinie, motor, gearkasse og trækaksler på biler der bærer det røde kvalitetsstempel: Løvborg PREMIUMBIL. Mulighed for tilkøb af garanti op til 36 mdr.
  3. Skriftlig km-garanti.
  4. Ej tidligere haft større trafik skader
  5. Omfattende gennemgang af hele bilen af egne mekanikere
  6. Omfattende kosmetisk klargøring inkl. lakforsegling
  7. Bedre priser for ”kendte” indbytningsbiler. Mange af vores kunder udskifter deres brugte bil hos os ifm købet en ny bil. Her har vi mulighed for at tilbyde en ekstra god handel, Idet vi kender alt til byttebilen, som vi jo selv har udvalgt pga model, motor, udstyr, årgang, bilens historie og servicehistorik, så her er vi naturligvis interesseret i at lave en ekstra god handel for kunden!

Du har også mulighed for at tegne en 12 mdr. CarGarantie (kan forlænges i 24/36 mdr), der kan sikre dig mod udgifter ved uforudsete reparationsomkostninger. Læs mere længere nede på siden - eller spørg os om yderligere information.

Alle annoncerede biler er indkøbt og står klar til fremvisning i bilhuset i Silkeborg! Vi annoncerer ikke med biler, som fortsat står hos udenlandske forhandlere.

Selvom bilerne der købes er af højeste kvalitet, så gennemgår hver enkelt af de indkøbte biler en minutiøs klargøringsproces.

Hos LØVBORG er vi eksperter i flexleasing, og vi sætter os helt ind i kundernes ønsker og behov for at finde den optimale, individuelle løsning for kunden. Vi samarbejder med de mest seriøse leasingselskaber på markedet således, at kunden altid kan være tryg ved aftalen - du behøver ikke selv at være leasingekspert, når du flexleaser hos LØVBORG. Men tag ikke fejl: LØVBORG er en bilforretning, hvor vi lever af at finde og hjemtage de fineste bilmodeller fra Tyskland - vi er ikke et leasingselskab, der har en ekstra økonomisk interesse i at sælge bilerne bundet til et bestemt leasingfirma. Vi rådgiver gerne, og ved også altid, hvis et leasingselskab kører med specialtilbud m.m.

Udover vores detail salgsbiler, så har vi en kategori af biler, som vi kalder: LAVPRISBILER. Her finder man biler, vi typisk har fået i bytte på nogle af vores detail salgsbiler. De passer ikke umiddelbart ikke ind i vores kategorier, har måske kørt lidt flere kilometer eller er lidt ældre end de biler vi normalt har stående i udstillingen. Disse lavprisbiler sælger vi til absolut lavpris - men kun til personer, der har et CVR-nr., idet bilerne pga den ekstra gunstige pris er uden reklamationsret eller anden form for garanti.

Vi tager gerne kundebiler i bytte - både med og uden afgift.

Mulighed for prøvekørsel?

På grund af loven om vanvidskørsel ser vi os nødsaget til at begrænse prøvekørsler til, når man er klar til at handle bil. Man skal selvfølgelig have mulighed for at prøve bilen, inden man køber den! Der er nu konfiskeret mere end 2.500 biler i Danmark. Vi håber på jeres forståelse.

Se også her artikel fra Autobranchen Danmark (maj 2023), der beskriver problemet set fra Bilforhandlernes side. Klik her.

Med venlig hilsen

John Løvborg 
Indehaver

 

Generelt:

Vi er medlem af FDM, og kan derfor også tilbyde fejlfri FDM attester på alle vores biler.

Vores biler er af en sådan kvalitet, at de kan godkendes til at kunne tegne en trygheds forsikring, mod mekaniske nedbrud og elektriske svigt. Forsikringen kan tegnes med en varighed af henholdsvis 1 eller 2 år. Vælger man denne løsning, er man så godt som risikofri for evt. uforudsete tekniske nedbrud. 

Her udover garanterer vi selvfølgelig, at vores biler sælges fri og ubehæftet i enhver henseende – altså uden nogen form for tidligere restgæld - og med kilometer garanti.

LAVPRISbiler sælges udelukkende til CVR.-nr.

CarGarantie - ekstra sikkerhed!

Allerede ved indkøbet er vi opmærksomme på bilens stand. Servicehistorikken og den fysiske tilstand checkes grundigt inden vi sender bilen hjem. Alle indkøbte biler kontrolleres derefter igen på værkstedet på en lang række punkter, så vi er helt sikre på, at bilen lever op til vores strenge standarder. Vi forventer derfor også, at bilerne kører problemfrit i lang tid med almindelig service og pleje.

Trods regelmæssig og korrekt vedligehold af bilen, så kan der opstå situationer, der kræver reparation – og her her vi mulighed for at tilbyde et ganske unikt produkt til de fleste bilmodeller nemlig CarGarantie, som vil beskytte dig mod uforudsete økonomiske overraskelser.

Vi kan tilbyde tre forskellige versioner af CarGarantie afhængig af, hvor omfattende du vil dækkes ind ved evt. reparationer:

BASIC
Motor, koblingsgear/automatisk gear, aksel og fordelergear.

COMFORT
Som BASIC samt hybrid drev, elektrisk drev, kraftoverførsel, styring, bremsesystem, brændstofanlæg, elektrisk anlæg, kølesystem, udstødningsanlæg, sikkerhedssystemer, klimaanlæg, komfortelektronik og køredynamisk system.

COMFORT PLUS
Som COMFORT samt alle mekaniske, elektroniske og hydrauliske komponenter, som fx GPS, katalysator, hovedcomputer, xenonpærer og LED’er.

Forsikringen kan tegnes for de fleste biler i 12 måneder – og kan forlænges i yderligere 12 måneder, hvis det ønskes.

YDELSER, DER LØNNER SIG:

– Omfattende sikring mod reparationsomkostninger
– Likviditetssikring i tilfælde af reparation
– Gælder i hele Europa
– Værdien af din bil forøges
– Du skal ikke lægge penge ud i et forsikringstilfælde

Spørg os om yderligere information om dette interessante produkt. CarGarantie kan medfinansieres.

 

Løvborg Biler er desuden et naturligt medlem af Silkeborg Bilernes By. Foreningen består af udvalgte selvstændige, seriøse bilforhandlere, som håndhæver kvalitet, garanti og høj forretningsmoral.

Du handler derfor altid trygt bil hos Løvborg Biler.

Se video

Mads "Blærerøv" Christensen besøger Løvborg Biler