Skip to the content

LØVBORG tilbyder markedets bedste betingelser inden for finansiering og leasing.

Vi har et tæt og fint samarbejde med GLOBAL CAR LEASING, men benytter os også af bl.a. Santander, AL Finans, Nordania, Krone Kapital, Nykredit og Sydleasing eller hvem nu vores kunder måtte ønske.

Skal jeg købe eller lease min bil?

Stadig flere danskere får øjnene op for leasing af biler. Det viser tal fra Danmarks statistik.

Vi flexleaser langt de fleste af bilerne ud, hvilket giver bedst mening - også for kunden. En væsentlig fordel, er at bilen forbliver uden registreringsafgift og moms, så den er attraktiv for alle at tage i bytte, når kunden igen vil handle bil. Der skal ikke bindes så mange penge i bilen, og man er mindre sårbar i forhold til generelle afgifts nedsættelser og andre udefra kommende ændringer, - dermed lavere risiko for alle parter.

Det er altså nemmere at skifte bil igen. Her skal kun betales en første gangs betaling, og man får nøglerne til sin nye bil, og de månedlige betalinger starter forfra, men det er ikke disse kæmpe byttesummer som vi tidligere var vidne til da man købte bilerne. Vi siger ikke at det er gratis at lease en bil, men alternativet at købe, - er ofte værre.
85 % af vores kunder er firmarelaterede kunder. Ud over generelle skattemæssige fordele ved leasing, er der også store fordele når vi taler om beskatning af firmabil, Kontakt os og få uddybet disse fordele.

Vi køber enkelte bilmodeller hjem, bare fordi de er meget efterspurgte, eller det kan være sjældne biler. Når den danske moms og afgift skal betales ved køb af disse, vurderer vi at det oftest er langt mere fordelagtigt at lease, frem for at købe.

Der har altid været en tommelfingerregel som siger, at købte biler inkl. afgift, ca. halveres i pris efter 3 – 4 år. Vi tror det vil blive endnu dyrere fremover, da forhandlere over sigt ikke ønsker at tage dyre biler i bytte med afgift, - det er simpelthen for risikabelt. Når en bil med fuld afgift koster kr. 600.000, må kunden altså forvente, at bilen om 3 – 4 år kan koste kr. 250.000 – 300.000 - så har man også rigtig mange penge at lease for.

Et leasingtilbud indeholder finansieringen af bilen. Når du ser en bil til salg til eks. Kr. 600.000, skal de fleste ud at låne et stort beløb til køb af bilen. Her må påregnes oprettelses omk. til etablering af lånet + renter og afdrag, hvilket ofte overstiger leasing ydelserne.

Låner man penge til køb af bil, tæller beløbet med i ens samlede gæld. Det kan have betydning hvis man skal kreditvurderes til køb af fast ejendom og lignende. Leaser man sin bil, regnes det ikke med i den samlede gæld, så her er helt klart også en fordel.

Vi oplever stadig mange som ikke tror at leasing er noget for dem. Det skyldes oftest manglende kendskab til emnet. Leasing kan virke lidt langhåret, derfor gør vi meget ud af at forklare, ja nærmest oplære kunden i leasing, herefter oplever vi, at de fleste siger ja tak, og de leaser deres nye bil. Så er du usikker, men gerne vil introduceres i leasing verdenen, så er du mere end velkommen hos os.

Flere leaser som sagt deres bil og med det resultat, kører der i dag rigtig mange dyre og lækre biler rundt på de danske veje, vi synes det er skønt, at flere danskere oplever glæden ved at ”eje” en luksus bil.

Bilerne tilbydes kun til LEASING, - på hvide plader og om muligt også på gule/papegøje plader. De oplyste priser er ekskl. moms. Vi tilbyder alle former for flexleasing, både til privat og erhverv.
Kontakt os og få tilsendt komplet leasingtilbud inklusiv første gangs ydelse, restværdi m.m.
Vi yder selvfølgelig FULD GENNEMSIGTIGHED.

Måtte der være specielle ønsker til første gangs ydelse m.m., beregner vi gerne individuelle tilbud.
Ring og få en god og professionel leasingsnak.

Vi glæder os til at høre fra dig - og bistå dig i din næste bilhandel!

 

 

Se video

Mads "Blærerøv" Christensen besøger Løvborg Biler