Skip to the content

Køb din bil sikkert hos LØVBORG

Håndplukkede kvalitetsbiler til kvalitetspriser - og ingen ventetider på levering.

Alle annoncerede biler holder allerede i forretningen i Silkeborg! Vi tror på, at den bedste handel laves, når køberen har haft mulighed for at få den ønskede bil fremvist og demonstreret inden køb! Vi har selv håndplukket samtlige biler, så vi ved, at de opfylder alle vores høje krav til kvalitet, servicehistorik, model, motor, kørte km og naturligvis det helt rigtige udstyr! Bilerne er alle nøje gennemgået og klargjort, inden de blev kørt ind i vores showroom i Silkeborg. 6 mdr. garanti på drivlinien på alle vores eksklusive Løvborg PREMIUMBILER (læs mere under TRYGHED) - og yderligere garanti via CarGarantie er også en mulighed!

Vi er leasingeksperter, og rådgiver meget gerne om skræddersyet attraktiv leasing, der passer til netop dit kørselsmønster og ønsker. Alle former for leasing tilbydes!

Vi ser frem til at præsentere Jer for de ypperste bilmodeller i forretningen i Silkeborg.
LØVBORG - kvalitetsbiler til kvalitetspriser!

Mulighed for prøvekørsel?

På grund af loven om vanvidskørsel ser vi os nødsaget til at begrænse prøvekørsler til, når man er klar til at handle bil. Man skal selvfølgelig have mulighed for at prøve bilen, inden man køber den! Der er nu konfiskeret mere end 2.000 biler i Danmark. Vi håber på jeres forståelse.

 

 

 

Se video

Mads "Blærerøv" Christensen besøger Løvborg Biler