Skip to the content

Vi passer på hinanden! / Køb din bil sikkert hos LØVBORG

_____________________________________________________

ÅBNINGSTIDER

Alle ugens 7 dage!
Man- til fredag, kl. 10.00 - 17.00
Lør- til søndag, kl. 11.00 - 16.00
Eller efter aftale!


Både kunderne og vi bærer naturligvis mundbind eller visir jvf. forskrifterne fra myndighederne. Vi har ekstra mundbind og visirer liggende, hvis du har glemt dit eget sikkerhedsudstyr. Der står håndspritstandere flere steder i forretningen.

Vi giver ikke hånd, og holder selvfølgelig den nødvendige afstand - men vi er lige så venlige som altid, og vi brænder for at fremvise bilerne for kunderne samt rådgive omkring den bedste bilhandel.

Alle biler og kontaktflader sprittes af efter hvert kundebesøg. Alle biler holder aflåst, men vi låser gerne biler op for demonstration - på den måde sikrer vi, at bilerne er korrekt afsprittede, når kunden sætter sig ind.

Vi ses helt sikkert hos LØVBORG

______________________________________________________Se VIDEO hvor Mads "Blærerøv" Christensen besøger LØVBORG

Vi har haft besøg af Mads Christensen og Erik Bjørn for at filme en episode til deres nye YouTube kanal "KØR". Temaet er denne gang, at hos LØVBORG opfylder vi bildrømme.

En herlig og uhøjtidelig introduktion til leasing og LØVBORG BILER.

Se video her

_____________________________________________________

Mailbesvarelser


LØVBORG holder åbent alle dage! Vi forsøger at besvare alle mails samme dag, som de modtages - men der kan være travlhed, der gør, at vi desværre ikke altid når det. Men har du spørgsmål, som du ønsker hurtigt svar på, så bedes du blot ringe til os.

___________________________________________________________

Håndplukkede kvalitetsbiler til kvalitetspriser - og ingen ventetider på levering.

Alle annoncerede biler holder allerede i forretningen i Silkeborg! Vi tror på, at den bedste handel laves, når køberen har haft mulighed for at få den ønskede bil fremvist og demonstreret inden køb! Vi har selv håndplukket samtlige biler, så vi ved, at de opfylder alle vores høje krav til kvalitet, servicehistorik, model, motor, kørte km og naturligvis det helt rigtige udstyr! Bilerne er alle nøje gennemgået og klargjort, inden de blev kørt ind i vores showroom i Silkeborg. 6 mdr. garanti på alle vores eksklusive biler - og yderligere garanti via CarGarantie er også en mulighed!

Vi er leasingeksperter, og rådgiver meget gerne om skræddersyet attraktiv leasing, der passer til netop dit kørselsmønster og ønsker. Alle former for leasing tilbydes!

Vi ser frem til at præsentere Jer for de ypperste bilmodeller i forretningen i Silkeborg.
LØVBORG - kvalitetsbiler til kvalitetspriser!

 

 

 

Se video

Mads "Blærerøv" Christensen besøger Løvborg Biler