Skip to the content

LØVBORG er et seriøst bilhus hvor højt serviceniveau, kundeforståelse, passion for specialbiler og stor faglig ekspertise konstant følges ad.

Vi har mere end 40 års erfaring, og er især optaget af spændende unikke biler bl.a. af mærkerne: Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Range Rover og VW. Men vi kan naturligvis fremskaffe en hvilken som helst drømmebil fra vore mange internationale kontakter! Den helt rigtige sammensætning af en bil mht. årgang, udstyr, farve, servicehistorik m.m. er vort speciale. Denne sammensætning er tillige uhyre vigtig for bilens gensalgsværdi, når den igen skal handles. Er modellen ikke købt med den nødvendige viden omkring optimal modelsammensætning, så vil det have en negativ indvirkning på værdien i en senere salgssituation! Bilerne hos LØVBORG er derfor alle købt med højest mulige udstyrsniveau, lave (garanterede) km-tal og en komplet servicehistorik - derfor er vi ikke altid umiddelbart de billigste, men ved direkte sammenligning af modeldetaljer/udstyr/sammensætning, så er vi absolut konkurrencedygtige! 

Kundetilfredshed er af yderste vigtighed for os. Vi er særdeles kritiske, når vi håndplukker biler til LØVBORG's kunder. Vi bruger også meget tid på at spørge ind til kundernes bilønsker og -behov, så vi er sikre på, at vi matcher disse. Vi kan med både ydmyghed og stolthed sige, at vi har en stadig voksende samt trofast kundeskare, som er det sikre bevis på dette..

Hele tiden arbejder vi på, at kunne tilbyde kunderne det bedste, der er tilgængeligt på markedet for lettere tilkørte eksklusive biler. Vi ønsker, at kunderne får mest mulig værdi og kvalitet for de investerede midler.

Et repræsentativt og udsøgt udvalg af de mest eksklusive biler er udstillet i vores showroom i Silkeborg, hvor du helt uforpligtende har mulighed for at opleve din nye bil. Alle annoncerede biler står klar til fremvisning i Silkeborg. Bilerne er til omgående levering - hos os oplever du IKKE ventetid!

Mulighed for prøvekørsel?

På grund af loven om vanvidskørsel ser vi os nødsaget til at begrænse prøvekørsler til, når man er klar til at handle bil. Man skal selvfølgelig have mulighed for at prøve bilen, inden man køber den! Der er nu konfiskeret mere end 1.200 biler i Danmark. Vi håber på jeres forståelse.

Vi glæder os til at opfylde dine bilønsker- og krav. Læs meget mere om os på de følgende sider.

Med venlig hilsen

John Løvborg
Indehaver

 

 

Se video

Mads "Blærerøv" Christensen besøger Løvborg Biler