Profil

Løvborg Biler er et seriøst bilfirma hvor højt serviceniveau, kundeforståelse, passion for specialbiler og stor faglig ekspertise er et absolut must.

Vi har mere end 35 års erfaring, og er især optaget af spændende unikke biler af specielt mærkerne Audi, BMW, Mercedes og Porsche. Men vi kan naturligvis fremskaffe en hvilken som helst drømmebil fra vore mange internationale kontakter! Den helt rigtige sammensætning af en bil mht. udstyr, farve m.m. er vort speciale. 

Kundetilfredshed er af yderste vigtighed for os. Vi er derfor særdeles kritiske ved udvælgelsen af biler til forretningen, ligesom vi bruger en del tid på at spørge ind til kundernes bilønsker og behov, så vi er ret sikre på, at vi matcher disse. Vi kan med både ydmyghed og stolthed sige, at vi har en stadig voksende, trofast kundeskare.

Hele tiden arbejder vi på, at kunne tilbyde kunderne det bedste, der er tilgængeligt på markedet for lettere tilkørte eksklusive biler. Vi ønsker, at kunderne får, mest mulig værdi og kvalitet for de investerede penge.

Et repræsentativt og udsøgt udvalg af biler er udstillet i vores showroom i Silkeborg, hvor du helt uforpligtende har mulighed for at opleve og prøve din nye bil.

Vi glæder os til at opfylde dine bilønsker- og krav. Læs meget mere om os på de følgende sider.

Med venlig hilsen

John Løvborg
IndehaverTOP