Finansiering og leasing

Løvborg Biler tilbyder markedets bedste betingelser inden for finansiering og leasing.

Vi har et tæt samarbejde med GLOBAL CAR LEASING, men benytter os også af bl.a. Santander, AL Finans, Nordania, Krone Kapital, Nykredit og Sydleasing eller hvem nu vores kunder måtte ønske.

Sammen med disse selskaber er vi sikre på at kunne tilbyde vore kunder, den til enhver tid bedste pris på enhver form for finansiering/leasing.

Finansiering – hos os kan der finansieres biler både med eller uden udbetaling. Vilkårene mht. rente osv. er yderst fordelagtige, og der er mange fordele vi kan fremhæve, – også i forhold til dit vanlige pengeinstitut. Få et personligt tilbud og en mere uddybende samtale herom.

Leasing – afhængig af om det er privat eller erhverv, findes der forskellige muligheder. Vi tilbyder finansiel leasing, leasing med forholdsmæssig afgift (flexleasing) og split leasing (dele-leasing).

Split-leasing er en ordning, hvor et firma og en privatperson hver indgår aftale om leasing af samme bil. Der etableres 2 enslydende leasingkontrakter, den ene underskrives af firmaet og den anden af den ansatte. Derved splittes leasingen op mellem parterne, og sikrer derved at firmaet og privatpersonen betaler præcis den del af de samlede omkostninger, som vedrører deres andel af bilens kørsel. Da hver part betaler for egen brug af bilen, udløser det ingen firmabilbeskatning for privatpersonen, da det er leasingselskabet og ikke firmaet, som stiller bilen til rådighed. Samtidig sparer firmaet den del af udgifter, som privatpersonen afholder.

Der er mange varianter og løsninger indenfor finansiering og leasing  – lad os komme med et uforpligtende tilbud, som passer til dine ønsker og behov. Vi er eksperter indenfor finansiel bilrådgivning.

 TOP